Har jag ärvt min släkts synskhet?

Hej! Måste få fråga om jag har "ärvt" något av min mammas o gammelmormors förmåga att veta saker o ting innan någon annan vet det Har alltid hört att mamma o gammelmormor varit synska o på senare år har jag känt att jag har något, har ibland kunnat veta om saker som jag igentligen inte ska kunna o är däeför mycket nyfiken på om jag har eller kan träna upp någon form av typ synskhet eller liknande. Tack på förhand för ditt svar.

Hej Annelie! Egentligen behöver du ju inte fråga mig detta då du redan vet svaret inom dig,men jag förstår att du vill ha en bekräftelse på din egna känsla. Svar ja du har "ärvt" medialitet eller siarförmåga från din mors sida/släktlinje(och sträcker sig längre än till din gammelmormor då även hennes mor och innan det, hade samma förmågor)- och skulle mycket väl kunna utveckla detta fullt ut och "ta kontroll" över ditt kännande. Du har bla en stark förmåga – intuition för att kunna känna vad som är sant eller falskt dvs om någon döljer sanning,ljuger,hittar på,ändrar sanningen osv. Det är en bra förutsättning i kontakt med andar då de "tyvärr inte alltid är det de utger sig för att vara". Din magkänsla kommer säja dig vad som stämmer eller inte. Samt att du kan ha nytta av detta i olika yrken. Och även som förälder…till barnens förtret…;) Det är det mest framträdande, men jag uppfattar även att du själv nog inte tänkt på detta eller ens ser det som en "medial gåva". Den andra biten att du kan känna på dig saker eller förutsäga händelser eller "bara veta" något som du egentligen inte borde veta då ingen människa gett dig information(utan andevärlden och dina guider,i många fall) hänger i hop med denna förmåga att kunna "avslöja" sanning och osanning osv(det jag beskrev ovan). Fundera på det jag skrivit och om det är något du tänkt på. Jag får även sagt att din gammelmormor var en hejare på att avslöja lögnare och att människor hade stor respekt för henne dels pga detta och de undrade "hur fasiken kan hon veta"…osv.Jag får berättat att människor tom kunde söka hennes hjälp i tvister för att avslöja vad som var rätt,fel osv Något du hört historier berättas om?Kolla upp det! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *