Har jag en guide vid min sida?

Har jag en guide vid min sida? Hur vet jag det? Finns det någon som kan se det. Vill så gärna veta!!

Hej ! Alla människor föds med en guide(det finns vissa undantag,jag inte behöver gå in på här)Det vanligaste är att man inte är medveten om sin guide utan denne finns där som "en osynlig hand" för att i vissa siutvationer hjälpa till.Du kan få en ide eller en tanke du inte tänkt på tidigare som kommer "plötsligt" eller liknande. Vanligast är alltså att man inte varken ser eller känner av sin guide. Jag utgår från att du,liksom andra har en guide även om det inte är någon som framträder av sig själv och vill ge sig tillkänna. Det du kan göra är att besöka ett medium som ger dig namnen på de du har omkring dig och öppnar upp en kanal så att du själv kan ha kommunication med din guide. Jag kan tyvärr inte hjälpa dig mer än så. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.