Har jag fel?

Hej! Jag behöver för min sinnesfrids skull få ett svar på mina funderingar. Jag fick för 2 veckor sedan veta av min syster att min mor drabbats av cancer, och då jag inte har någon nära relation till min mor är det känsligt att kontakta henne. Igår och idag har jag inte mått bra, för jag känner så starkt att hennes sjukdom är galloperande. Igår när jag lagt mig så förnam jag min mormor till höger om mig, och hon har visat sig ganska ofta sista månaden.I mitt hjärta känner jag att min mor inte har långt kvar, och jag känner hennes dödsångest. Har jag rätt i det jag känner eller är det mina egna rädslor det handlar om. Må så gott. Zuzanne/ Shadows

Hej Zusanne! Tyvärr…om jag nu ska använda det utrycket så känner du rätt i dina känslor och föraningar samtidigt som det förstärks av dina egna rädslor därför att du hamnar i en siutation där du upplever att du "målas in i ett hörn" och inte känner dig redo alls att konfrontera den siutation du nu hamnat i(utan att gå in på detaljer pga frågans personliga karaktär). Du hade av flera skäl velat slippa detta här och nu. Ett steg i ditt eget helande som människa är just att uppbåda alla dina resurser,krafter och ditt mod som kommer att krävas av dig för detta möte eller den kontakt som du för din egna sinnesfrid kommer att behöva ta inom en viss begränsad tid. Du ska INTE ta denna kontakt för någon annans skull utan endast för din egna skull i den läkeprocess som du ska igenom,som har med ditt inre barn att göra. Du behöver få vissa saker sagda utan att känna skuld pga denna nya siutvation som uppstått. Det kommer inte bli som du planerar eller tänkt dig men detta är en viktig del i ditt egna läkande för att kunna gåvidare och få ett slags avslut.. Eftersom denna fråga är av sådan privat och personlig karaktär känner jag av omtanke för dig att jag för andra "talar i gåtor" och inte är tydlig.Är det något som du tycker är oklart så kan du kontakta mig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *