Har jag gåvan?

Hej! Jag har en fråga som jag undrat över länge. Är det så att jag har "gåvan"? Jag tycker mig kunna "känna av" platser och andlig aktivitet m.m precis som min mor kan och alltid har kunnat. Tacksam för svar! Mvh Sirpa

Hej Sirpa! Du vill att jag ska bekräfta det du redan vet svaret på. Du undrar om du har ngn slags medialitet.Svar Ja. Du har förmågan att "känna". Du kan även träna upp de andra sinnena dvs hörsel,syn,lukt och smak och inte låta din rädsla styra dig. Med detta menar jag att du tror för lite om dig själv och din egen kapacitet. Du borde söka dig till likasinnade i en förening där det finns mediala och hitta ngn som kan hjälpa dig utveckla dina sinnen. Att göra det på egen hand kan vara både omtumlade och tidskrävande. Lär känna dina guider.Ta ett sinne i taget.Och bestäm dig för att inrikta dig på en sak i taget.Vad är du mest nyfiken på och vad vill du lära dig? Dessa frågaor kan du fundera över om dig själv. Jag känner att du har ett gott hjärta och om du lär dig kontrollera dina sinnen och medialitet kommer du att kunna använda dem för det som är meningen – att hjälpa andra. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.