har jag haft ett tidigare liv?

Hej Ely! Hittade denna sidan av en slump! Och jag tycker din frågesplat är helt underbar =) Jag undrar om de är så att jag haft rtt tidigare liv,vart levde jag,jobbade jag mm? jag har haft väldigt svårt för att bada i havet där de är djupt och får nästan panik känsla när någon annan ska sätta på mig halsband el är när min hals,har detta någon med tidigare liv att göra? sedan undrar jag om min mormor finns kvar runt mig, vet att mamma har sett/ känt av henne men de var längesedan nu. Mvh Kristin

Hej Kristin! Tack för dina ord! Känns som solsken inom mig! Du har levt tidigare under en tid då häxor jagades och avrättades. De lade en snara runt din hals och lät dig genomgå vattenprovet- du flöt inte upp igen så du var oskyldig men drunknade. Din mormor finns runt om er men det är inte alltid hon ger sig tillkänna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *