Har jag medial gåva?

Hej! Jag undrar om jag har någon form av medial gåva. Det här är några saker som hänt mig under de senaste månaderna: Igår när jag gick ner i skolans källare så kändes det som om jag inte var ensam där, även fast jag vet helt säkert att det inte var någon annan där. Och sedan tyckte jag att jag såg en skugga en bit längre in. Jag har också gissat rätt på t.ex vilket kort det kommer att bli i kortleken och liknande saker. Sedan har jag även känt av energi av "människor" som jag inte vet vilka de är och drömt en del sanndrömmar. Och sett auran på min lillasyster. Sedan ännu en grej. Min dvärghamster dog förra veckan och några gånger har det känts som om hon har varit i mitt rum och även i sin bur på nedervåningen när jag har varit där, och den dagen som hon antagligen dog kunde jag inte sova m.m. Tror du att jag har någon medial gåva? MVH Amanda 12 år Ps. Fler saker har också hänt mig tidigare. Ds.

Hej Amanda! Alla är mer eller mindre mediala och just nu är du mer medial. Du kommer troligtvis att "tappa" din gåva när du går in i puberteten men det är inte säkert vi får vänta och se. Ta en dag i taget, gör det du gör idag och vi får låta tiden visa om du blir mer eller mindre medial ju äldre du blir! Det du hör om din hamster är ett eko från tiden då hon levde. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *