Har jag någon runt mig?

Hej! Jag har alltid misstänkt att det finns någon runt mig hela tiden, som ibland jäklas lite med mig,inte alltid.(kan vara en ursäkt för egen klantighet dock ;)). Men ju mer man läser i frågespalten desto mer nyfiken blir jag ju på om jag har någon som följer mig och som styr vissa handlingar. Den enda närmaste släkting som dött runt mig är min farfar, vilken jag inte tror skulle få ett gott skratt på mina misslyckanden. Har pendlat i min tro på spöken från 1999 då lampan plötsligt tändes mitt i natten.

Hej! Jag kan inte uppfatta ngn "aktivitet" runt dig här och nu men jag tycker det är vikigare att du litar till din magkänsla. Ibland kan man få en känsla av "något" har ett finger med i spelet tex om det är någonting som går galet eller tvärtom – går mirakulöst bra. Det kan mycket väl vara så(att en ande/väsen har ett finger med i spelet) när du upplever det, men för stunden kan jag inte uppfatta vad det skulle vara. Det är iallafall inte din farfar för han har fortsatt sin utveckling på andra sidan. Men vad du kan göra är att när du känner att "det är ngt runt mig" bli mera uppmärksam. Är det bara en känsla du får eller känner du närvaro?Blir det några fenomen?Och är det bara när saker går galet du känner närvaro? Fundera på detta och hör av dig igen om det är ngt mer du undrar över! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *