Har jag någon/några därhemma?

Hej! Jag har ofta känt och känner en närvaro hemma hos mej! En hel del ljud på nätterna också. Många gånger särkilt i köket och hallen känns närvaron stark! För det mesta känns närvaron MYCKET behaglig men ibland också "nyfiken"! Känslan jag får i samband med närvaron är som "vibrationer" av värme. Kan du se eller känna vem som är omkring mej? MVH/Jenny:)

Hej Jenny! Jag kan dels uppfatta att det finns närvaro av en äldre kvinna som inte varit på andra sidan och vänt som du kan känna närvaro av i köket.Jag tycker mig känna igen henne så jag blir lite osäker om jag inte besvarat denna fråga men i ett annat sammanhang??? Den andra energin du upplever som behgalig är bla från en av dina guider. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *