Har jag rätt?

Hej! Jag bor i två olika hus någonstans i glesbygden. Ett "normalt" hus med el, vatten, avlopp där jag bor på vintern och ett annat hus utan bekvämligheter, långt ut i skogen, där jag bor på sommaren. I bägge husen händer saker som inte kan förlkaras. Jag är uppväxt med detta och störs på intet sätt. (En del vänner kan dock höja på ögonbrynet ibland.) Snarare kan jag sakna "dom" när det är lugna perioder. Jag har en bestämd känsla av vilka dom är och vad dom vill. Olika personer i de två husen men alla med en släkt koppling till mig. Dom är där för att tala om att dom ser efter mig och meddela att jag inte är ensam. Bara goda energier! Har jag rätt eller har jag missuppfattat vilka dom är och /eller budskapet? Tack på förhand! Med vänlig hälsning. Bodiil.

Hej Bodil! Du har rätt! Detta du märker av vill dej inget illa! Som du själv skriver så störs du inte heller av detta! De finns där för att "se" till dej, samt att de tycker väldigt mycket om att vistas i husen. I huset "långt ute i skogen" där du vistas på sommaren finns en äldre dam som känner sej hemma där då hon tydligen bott där! Men skulle det bli störande be att de lugnar sej, och återkom då gärna. Trevlig sommar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *