Har jag renat min mammas hus?

Hej! Min mamma bor i ett hus med sin sambo. Under ca 8 månaders tid har det verkligen knakat i fogarna mellan dem. Han vill att hon ska flytta och han har sagt att han inga känslor har för henne osv. Min mamma har fått veta bla. av dig att energin i huset och i marken inte är bra. Min mamma fick kontakt med ett medium/jordläkare som skulle hjälpa henne med huset men var tvungen att ställa in sitt besök pga sjukdom! För ca 2 månader sedan försökte jag rena huset med salvia, rökelser samt att jag bad Ärkeängeln Mikael om hjälp från honom och hans ljusänglar. Jag gjorde 2 st reningar i huset men utan resultat, förrens nu. Mammas sambo verkar har vänt helt om och är väldigt snäll och go mot min mamma och tjatar inte om någon flytt längre, själv tycker jag att det känns lättare att andas hemma hos dem nu! Kan det vara så att min rening gjorde lite verkan iallafall, eftersom jag tvivlar på min mediala och andliga gåva så känns det som att jag inte kunde utföra en reningen till 100%? Jag bad oxå min mormor om hjälp med huset och i 2 veckor efter jag hade renat det så hörde min mamma knackningar i väggarna, kan det har varit min mormor? Väldigt tacksam för svar! Madelene

Hej Madelene! Med ren vilja och det faktum att du bett rätt ÄrkeÄngel om hjälp har "ni tilllsammans" -du genom att be om hjälpen och Änglarna genom att höra din önskan och utföra reningen-lyckats få bort en hel del av den negativa energin som fanns -inne- i huset. (ibland kan man få uppreppa sådana reningar flera gånger därför att det finns olika slags energier av olika andar och väsen och änglarna tar "en sak i taget".) Jag uppfattar ändå fortfarande vikten och behovet av att få dit detta medium att rena marken/platsen. Framförallt för att rena "marken" och "grunden" huset står på. Hänger du med…? Och jag får svaret att din mormor var med i processen på det sättet att hon fungerade som moralsikt stöd för dig att kunna vara "kraftfull i din tanke och modig",men hon var inte delaktig i själva reningen då endast Änglarna gjorde detta med viss hjälp av dina guider och din önskan och vilja!. Jag tycker du varit jätteduktig!Bra!Försök nu få dit det där mediumet/jordläkaren och se till att inga nya energier kan komma in. Bra jobbat! och varför ha så dålig självkänsla…?Om man bara vill och ber om hjälp så kan man… Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *