Har jag sällskap?

Hej! Jag blev änka för ett halvår sedan. På senare tid har det hörts konstiga ljud i huset, och ibland känns det som att jag inte är ensam, jag undrar om det kan vara min man som har lite koll fortfarande? Jag försöker att ta tag i mitt liv och gå vidare med olika projekt, jag hoppas och tror att han tycker det är ok. Undrar ofta om han har det bra nu, slipper smärta, och om han hjälper mej ha koll på våra barn.

Hej! Han håller lite liv då han är lite ovan vid att vara ande men han lär sig med tiden! Han vill inget annat än att du ska gå vidare och göra det du vill och känner för, det är ingen som vinner på att du stannar upp för att sörja. Du får säkert höra många kommentarer om att det är för tidigt, du har inte sörjt tillräckligt- lyssna inte på dem de är bara avundjuka. Han hjälper till så mycket han kan det behöver du inte vara orolig för. Lev ditt liv! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *