Har jag släktskap med älvor?

Hej! För några år sedan var jag på ett möte där man kunde få möjlighet att via ett medium prata med anhöriga eller liknade. Det ingick även att man fick rita en bild på en lapp, den lapp som drogs blev min. Förstod inte allt som sades, men jag ville fråga. Hon sa att jag hade släktskap med älvorna, vad menade hon med det? har funderat på det en del. Hitta hon bara på eller var det äkta? tack på förhand

Hej Jessica! Jag har faktiskt inte riktigt förstått sammanhanget med hur det fungerar då jag själv har en familjemedlem som är "släkt med alver" vilket innebär att han bara har naturväsen omkring sig som beskyddare och inga vanliga andar. Det är från honom jag "lånar vätten" ibland, som jag alltid nämner i samband med frågor om djur. Jag kan tänka mig att det är liknande för dig. Jag kan för närvarande inte länka till andevärlden kring dig för att fråga men när jag frågar mina egna guider svarar de att du har delvis är barn av naturväsen. Vad som menas med det vet jag inte riktigt. Enlig legender från forntiden kunde människan beblanda sig med naturväsen och få barn tex en alv kunde förälska sig i en människokvinna och föda barn som då fick alvblod i sig. Läs tex om legender från Arthur och irland/keltisk mytologi. Sedan har jag förstått att det i vissa fall kan vara så att en människa faktiskt i ett tidigare liv varit någon form av naturväsen tex en alv,älva eller liknande för att återfödas som människa i ett visst syfte. Det kan vara att den alven/älvan behöver lära sig något om människor och hur de fungerar,men riktigt hur detta fungerar har jag inte fått klarhet i. Det kan också vara så att om du har mycket naturväsen kring dig som beskyddare eller om du har en förmåga eller talang inom magi,naturmagi kan naturväsen dras till dig och då känner andra medium av detta eller tolkar det som om du har "älvblod i dig" fast det egentligen handlar om att de känt av energinsignaturen från dessa naturväsen som kan finnas runt dig. Är du mera nyfiken kan du återkomma så kan jag mer ingående framöver fråga via andevärlden runt dig. Idag går jag igenom lite frågor utan att vara medialt uppkopplad och baserar svaren enbart på vetande,kunskap och erfarenhet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *