har jag spöken hos mig

Jag skriver genom min systers dator nu för jag har ingen egen. Jag undrar om du kan hjälpa mig med min undran över om jag verkligen är psykisk sjuk,psykos enligt läkaren! har fått medicin mot rösterna som har hjälpt först en hel månad senare än den skulle ha gjort. Kan det vara så att det finns något eller någon i min bostad som gillar att bråka och driva med mig? Känner mig stundtals fortfarande iaktagen hemma, doch alldrig utanför mitt eget hem!? Kommer detta att ta slut och kan ni se om det kommer att hända flera gånger? min läkare säger att jag är en väldigt skör och ytterst känslig människa. Kan du se eller känna om jag kan känna mig trygg i mitt hem i framtiden? M.v.h Eva

Hej Eva! Du kan känna dig trygg i ditt eget hem och du bör finna inre frid och det kan du få genom att meditera! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *