Har jag varit en varg?

Jag har länge levt med en känsla av att jag har varit en varg i ett tidigare liv eftersom jag har en väldigt intresse av detta vackra djur. När jag jobbade i en djurpark för några år sen så hade jag möjlighet att se vargar när jag ville och jag kände mig hemma när jag såg dem. Så nu undrar jag: Stämmer min känsla? Har jag varit en varg i ett tidigare liv?

Hej Emmeli! Vad jag förstått genom forskning och egna erfarenheter så återföds inte en människa(som också är ett djur) till en annan djurart eller tvärtom.Alla har vi olika universiella utvecklingstadier att genomgå och följer våran egen art. Men samtidigt finns religioner som tror på återfödelse människa djur tex har man varit en ond människa blir man återfödd som en mask eller råtta osv. Det är lite upp till var och en vad man vill tro. I ditt fall handlar det om två saker som jag kan se det som gör att du känner stark samhörighet med vargen. Dels för att du i tigare liv levt tillsammans med vargar som människa – en ung skogspojke som levde i vildmark- och haft god kontakt med dem och andra djur(utan att gå in närmare på det livet) och för det andra så är varg ditt "kraftdjur" och ditt "totem djur". Dvs vargen är det djuret som beskyddar dig. Du har sedan tidigare liv(det jag nämnde)vargar med dig som kraftdjur speciellt en som är ledare.En stor hanne. Och när du är bland vargar så borde de känna av den energin som finns runt dig från dessa kraftdjur. Likväl som vanliga hundar borde känna respekt för dig. Sök om totemdjur och kraftdjur på internet så kan du få bra information tex på google. För detta är något du kan använda dig av och lära dig mer om. Och jag känner spontant att du verkligen skulle kunna arbeta som djurvårdare för rovdjur tex vargar men även rovfåglar och björnar.Du har "det" som behövs för att komma dessa djur nära och få dem att lita på dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *