Har min bror kommit till andra sidan än?

Skrivit förut å frågar nu igen. Har min bror kommit någon bit på vägen mot andra sidan… Å vad e de för energier i huset vi bor om de stod en man å kollade på min dotter som du svarade på sist. Tacsam för svar! mvh

Hej Hanna! Vad gäller din bror kan jag inte ge dig något annat svar än tidigare. Vi får inte glömma att det vi uppfattar som dagar,månader och år i den andliga svären kan vara ett kort ögonblick. Allt har sin tid.Han tar den tid han behöver och det är bra så allt blir på rätt sätt. Vad gäller din andra fråga så hänger jag inte riktigt med.Undrar du varför en främmande ande är intresserad av att dyka upp hos er utan anledning och om det beror på att ni har negativa energier som drar dessa till er? Eftersom jag inte kan länka till denna ande då den inte är kvar så kan jag inte svara på varför han dök upp hos er,men jag kan heller inte uppfatta att du ska ha sk "negativa energier" hos er som gör att han dök upp. Denne kanske helt enkelt hade vägarna förbi. Men om du upplever samma händelse en gång till så bör man kanske spåra vidare och ifrågasätta vad det handlar om.Annars ser jag ingen anledning att fundera mer på det. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *