HAr vi besök från andra sidan?

Hej! Jag undrar om du kan se om vi har besök från andra sidan hemma hos oss? Min dotter har börjat höra att någon klickar med hennes dator när hon vilar i sängen brevid. Just i det rummet har jag känt lukt av pipa, men bara en gång och det var för många år sedan. För några månader sedan lät det också som om gardinstången rasade i golvet i halldraperiet, just när jag gick där. Ingenting hade hänt med stången när jag tittade och skramlet var som om det verkligen rasade ner, så kan det inte låta av att jag kommer emot heller. Kan du se om det är någon här och vem i så fall?

Hej! Den som finns i er närhet är kopplad till pipröken. Ser inte ut som någon som är bunden till er snarare huset ni bor i eller marken. Han tycker data är modernt trams men måste känna på knapparna, spets och pjusk platstar inte i hallen tycker han. Säg till honom att ni bor där och att han får gå hem till sitt- andra sidan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *