Har vi någon framtid ihop??

Hej. Min man som jag verkligen älskar av hela mitt hjärta är på väg att lämna mej. Han känner att han behöver lite "space" för att ta reda på vad och hur han känner för mej/oss. Detta känns tungt för mej eftersom jag vet vad jag känner och vad jag vill. Kan du se hur det kommer gå för oss framöver? Jag förstår att detta säkert är känsligt för dej att svara på men jag vore väldigt tacksam om du ändå vill göra ett försök. MVH/ Lillemor

Hej Lillemor! Det känns som om det är mycket tårar runt er men du gör dig ingen tjänst om du försöker tvinga honom att stanna kvar, tyvärr. Hur går det för er nu? Har han stannat kvar eller gått? Jag ser en väg men jag är lite osäker på om det har skett eller kommer att ske så om du kunde informera mig vore jag kanonglad! Ta en dag i taget!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *