Hej har en fråga om min älsta dotter..

Har en fråga ang. min äldsta dotter. Hon o hennes förra pojkvän var tillsammans 1,5 år men han är 2 år äldre än henne och dom växte väl ifrån varann kan man säga. Nu är min fråga kommer det att bli dom igen i framtiden.Jag o min man har fortfarande kontakt med honom men min dotter hävdar att hon kommit över honom. Kanske en löjlig fråga men jag är taksam om du/ni kan svara. mvh Maria

Hej Maria! Vill först säja att inga frågor är sk "för löjliga" att ställa och eftersom den är viktig för dig är den viktig för mig. Det är så att de vuxit ifrån varandra i mognad och vuxenhet samt intressen och åsikter om saker.Jag ser att de framöver kan fortsätta vara mycket goda vänner men det beror lite på vilka livsval de var och en väljer att göra och när så många vägar står öppna och så många val inte är gjorda kan inte jag säja "såhär blir det". I det stora hela beror deras framtida relation på (som vänner)hur svartsjuk den nya tjej/kille är som de kommer träffa. Jag upplever att du är väldigt fäst känslomässigt vid honom och ser honom som en del av familjen vilket kan skapa vissa problem då din dotter faktiskt inte har dessa starka band till honom. För dig handlar det mer om ett önsketänkande att det ska fortsätta vara som vanligt.Men de har redan fått av varandra vad det behöver för tillfället för att nu kunna utvecklas vidare.Jag ser inte att han är hennes livs kärlek.Jag tycker du ska tro på din dotters ord i detta fallet. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *