Hej igen!

Hej! Jag har fått svar på mitt minne om hajen i vattnet som simmar mot mig o öppnar sitt gap. Men nu har jag ett annat minne, Jag har inte riktigt talat om vem jag är, Jag är en 15 åring som ÄLSKAR historia, innebandy och hundar! Min dröm är allså följande: Jag befinner mig i något land, och är med i ett krig. Jag misstänker att detta land kan vara Ryssland, Eftersom jag är väldigt intresserad utav deras historia. Men anyway, Jag har ett minne utav att de är en man på en häst som skriker saker åt oss… Jag kollar runt och där står en massa soldater.. O jag ser oxå flaggan, Men allt är i svartvitt… Kan du hjälpa mig med det här..? Skulle vara JÄTTESNÄLLT!

Hej! Jag får med en gång fram Djingis Khan! Tror det är den tiden du levde och att du hade oturen att träffa just denne man. Jag kan ingenting om honom men det borde gå att googla och få fram en del info om honom kan jag tänka. Jag ser dig som ett barn och du har dina föräldrar och syskon runt dig känns som om byn ni bor i blir plundrat att hans lakejer. Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *