Hej igen!Ang.min vätte och guide:)

Hej igen(Marijona:)och TACK! Tack för svaren senast! Jag undrar om du kan känna hur min långa guide ser ut? Gulligt förresten med min vätte,"toker" är ju jättesöt! Kan du även känna vad min långa guide heter? Märkligt att du skrev att min långa manliga guide är smal,för EXAKT det har jag känt själv.(Och jag är inte den enda:) Sen undrar jag om du kan känna av en sak ang.en bild jag målat.Om du tittar på medlem "believer",som är jag ,där på mitt spökhus har jag en bild som jag målat,jag har målat denne flertal ggr och drömt om på nätterna och "ser" tydligare nu än någonsin i mitt inre,känner du något? MVH Jenny

Hej! När jag tänker på din långe guide ser jag en trådsmal man, tunnhårig- nästan skallig, blek hy och tankarna går till Kronblom!! Jag ska titta på din bild men kan inte lova något! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *