Hej!En följdfråga ang.VEM med stora ögon!

Hej! Jag ställer frågan till Marijona eftersom hon svarat på denna fråga ganska nyligen:) Du sa att det är min "vätte".Jag undrar VAD är en "vätte"? Jag glömde även nämna att "han" dessutom uppskattades som mycket LÅNG!Kan en vätte vara lång?Bara undrar,och som du skrev att det är som om du är inne på någons revir,ingen fara för min del iallafall men det var intessant och jag skulle gärna vilja veta varför han finns med mig och om det är så att en vätte kan vara lång,för det är han tydligen,ser det för mitt inre och healern såg han tydligt som lång. MVH /Jenny

Hej Jenny! En vätte för mig är en tomte( han liknar Toker lite) men han är liten. Den långe mannen är en guide till dig och han finns alltid hos dig. Han är lång och smal. De tar hand om dig, ser till dig och finns där när du behöver dem. Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *