Hejsan.★ -Fråga besvarad 2013-09-10

Jag undra om du kan svar på mina fråger? Skulle bli jätte glad och tacksam för svar.1.Kommer min 23årig son få något jobb? Kommer min 18åriga dotter klara sin utbildning och få jobb efter? Är min katt sjuk? Kommer jag och min man och barn få en större lägenhet snart? Hoppas på svar och tack i förhand kram en undrande mamma.

Hej Jenny! Jag har läst dina frågor men tyvärr så känner jag att det inte riktigt är mitt andliga området att svara på denna typ av frågor som är direkta frågor om arbete,utbildning,just denna typ av frågeställningar.Eller mer framtids siande frågor som har med relationer,bröllop,barnafödande,jobb,lägenheter och sådant att göra då min personliga uppfattning när det gäller denna typ av frågor är att det alltid är bättre att arbeta själv för det man vill förändra och åstakomma i sitt liv.Vill man ha ett nytt jobb eller gå en ny utbildning…ja då arbetar man med sin egna inställning och sitt eget tänkande och så ser man till att förverkliga sina drömmar och de mål man satt upp.Och nu frågade du i och för sig kring dina barn och deras framtid kring jobb och utbildning men…om jag skulle ge dig några "fantastiska mediala svar" kring dessa frågor så skulle inte det hjälpa dina barn utan det enda är att du som mamma skulle kanske få lite ro i din oro över något jag då skulle ha sagt som svar.Poängen är att det inte skulle göra någon nytta alls om jag besvarade dessa frågor därför att hur det än är så är det i slutändan dina egna barn som måste fatta beslutet och ta ansvar över sina liv och göra sina egna val och det du kan göra som deras mamma är att uppmuntra dem att bli självständiga individer som lär sig att våga tro på sig själva och sätta upp mål och ge dem motivation att förverkliga sina mål. Och detta gäller även dig Jenny.Om du verkligen vill flytta till en större lägenhet så kan det göra en viss skillnad i att du i dina tankar motiverar dig att tänka positivt och istället för att se svårigheterna i att hitta en ny lägenhet som passar er så tänk positivt och börja inom dig bestämma dig för hur du vill att den nya lägenheten ska se ut och var den ska vara någonstans och sedan lägger du energi på att med positiv inställning söka det du har föreställd dig som den bästa bostaden för din familj.Då är du mer positivt fokuserad på att göra det verkligt och arbeta för att det ska bli så. Det enda jag möjligen kan svara på är frågan om din katt är sjuk och jag känner faktiskt inte av någon sjuk katt. Jag önskar dig lycka till i dina målsättningar och du är välkommen att skicka in andra frågor till frågespalten!Sköt om dig Jenny! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *