Hela sängen vibrerade

Hej allihopa på spökwebben! Nu vill jag berätta en historia som jag tror ingen vill uppleva. Here we go. Jag och mina 3 kompisar hade spelat Anden i glaset en kväll. En vecka efter vi spelade det vaknade jag 3 på natten av att hela min säng vibrerade. Jag blev världens räddaste tjej då, som jag beskriver längre ner. Tänk dig att du vaknar på demonernas tid och av hela din säng vibrearar. Jag trodde jag hade fått hem en demon hem till mig då. Det var den första tanken dagen efter. (jag har en säng som man kan få massage av och åka upp och ner). Asså det går inte att beskriva ord hur otäckt det var. Jag svettades som om jag hade sprungit 10 mil på en timme. Asså jag fick feber i 10 minuter, jag tror jag fick 40 grader eller nåt. Nästa gång du duschar – innan du torkar av dig kolla på hela din kropp, från top till tå. tänk dig att det är svett. Så jävla rädd blev jag. Kolla på alla dina kroppsdelar, du kommer nog tänka "herregud" eller "Oh, shit". Fyfan säger jag bara. Efter dom där 10 minutrena kände jag att min kropp kom till värmen 37,5 igen. Jag ville inte somna om. Aldrig i livet tänkte jag, men om jag är vaken är det ju ännu värre. Så jag somnade om. Klockan 5 vaknade jag av vibrerande sängen igen. Samma svett och feber. Och 15 sekunder efter andra gången det hände hörde jag ett "DUNK" i golvet precis brevid sängen. Ja vad ska man säga? FYFAN JAG VILL ALDRIG ALDRIG UPPLEVA DET IGEN! Jag har ett sätt att sova på om man känner sig iaktagen när man går och lägger sig. Lägg di på mage längst innåt till väggen. Dra täcket över huvudet, men näsan och munnen måste man ju kunna andas med, ett tips bara. Rädd än…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *