Några frågor – Fråga besvarad 2014-03-20

Hej

Jag älskar historia och speciellt romar tiden, och undrar varför. Jag vet et att jag är släckt med någon kejsare då.

Och så älskar jag havet, skulle kunna vara där för evigt!

Undrar varför där också.

Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!
Jag hittade en insänd fråga till från dig från den 13 juni, 2013 som är obesvarad och jag känner samma sak igen. Den här frågan är sänd till tidigare medium för nästan ett år sedan och jag har svårt att avläsa din energi från dessa mejl.

Jag vill inte sitta och gissa och hitta på en massa saker bara för att det ska låta vackert eller se bra ut att publicera…nej …jag arbetar inte på det sättet, så jag önskar att om du vill att jag ska se om jag kan svara på dessa personliga och lite spännande funderingar kring olika liv om dig så behöver jag att du sänder in samma eller liknande  fråga igen så jag får ny vital livs energi avtryck från dig… 😉 och du får gärna förklara lite för mig varför du tror och känner att du är släkt med en kejsare från Romartiden.

Sköt om dig och hör av dig igen!
☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *