Hjälp! – Fråga besvarad 2014-01-27

Hej!

Har frågat dej förut,och går nu och får hjälp mot min 10 åriga dotters tvångshandlar…

De är under kontroll och nästan borta men nu vaknar hon varje natt kl 02 el 03.. och jag blir tvungen att lägga mej där i sängen för att hon ska somna om! 🙁 får göra samma för att hon ska somna..är det någon som väcker henne undrar ju jag!?!?!

orkar inte med detta:(

 

★  Fråga besvarad 2014-01-27

Hej !

Jag kan förstå om det blir mycket påfrestande och jobbigt för dig att alltid få din sömn avbruten varje natt och att du känner att det enda sättet att få din dotter att komma till ro igen är genom att du lägger dig bredvid henne så hon kan känna din närhet och somna om.

Men när jag kan faktiskt inte känna att det är något övernaturligt som stör hennes natt sömn utan detta verkar ha med något annat att göra. Jag är som sagt ingen doktor och har absolut ingen utbildning för att ge medicinska diagoser och det tänker jag inte heller göra då det skulle vara rent moraliskt fel av mig att göra.

Det jag kan säja är att jag känner att jag kan uppfatta att detta har något med störd sömnrytm att göra och att det är något med din dotters biologiska klocka som har kommit i obalans så när hon vaknar vid den tiden så går hon från att vara i djupsömn till ett tillstånd som om hon vore utvilad och det är morgon och när jag ser mönstret i form av symetriska symboler som är det som ett zigsack mönster…från sömn till klarvaken…från sömn till klarvaken och det är det mönstret som andevärden visar upp att din dotter har varje natt sedan ett tag.

Det jag kan känna från andevärlden är att de ber dig tänka tillbaka till den veckan då detta började och om det var något speciellt som hände just de dagarna och nätterna. Det kan ha varit något litet som utlöst detta beteende och det kan vara kopplat till precis vad som helst men…det är som att du måste erinra dig om just den veckan då detta vaknande började därför att där finns svaret till varför hon nu fortsatt att vakna varje natt samma tid.

Det är som att du måste gå tillbaka i minnet för att avsluta något som på något sätt skapar oror inom dig som mamma och detta känner hon av energi mässigt och det har resulterat i detta väldigt synkroniserade men jobbiga fenomen. Detta är faktiskt en form av känsloreaktion på dig som mamma och det enda som kan få henne att somna om är att du varje natt vid samma tid bekräftar att allt är lugnt t, allt är okej, du finns kvar…

Funderar på detta och gå djupt tillbaka inom dig själv och några månader tillbaka ungefär kring sommartid då det verkar vara kring den tiden någonstans som detta nya behov hos din dotter började och som har utvecklats till så kallad synkroniserad återkommande störd sömn.

Och kommer du ihåg hur det började så kan du finna lösningen på detta problem då din dotter är som en minispegelbild och reagerar på allt som du gör och säjer och mer på allt du inte gör och inte säjer…

Då jag tydligt kan känna att din dotter är  en empat och mycket känslig för intryck, ljud och energier från omgivning och blir mycket störd av oordning och ostrukturerade saker eller ljud eller energier. Hon är en sådan som kan känna andras känslor och de på sig dem som en spegelbild.

http://www.youtube.com/watch?v=KIcvl2SfBmk

Det finns något mer som mina guider vill jag ska uppmärksamma dig på och som du nog inte hört tidigare  men som kan förändra din syn på din dotter och som kan förbättra er relation.

Inom andliga kretsar skulle man kalla din dotter för stjärnbarn och jag skriver detta för att du kanske ska kunna se på din dotter och alla hennes egenheter på ett nytt sätt. Hon är här av ett syfte och hon är perfekt som hon är. Att försöka förstå din dotter ur andligt perspektiv och förstå varför hon är som hon är och reagerar som hon gör ur andligt perspektiv kan ge dig som mamma ro i din roll som mamma och i din kropp och själ.

Se om du hittar mer information på internet kring detta och sök på ord som starborn, crystal child, stjärnbarn, indigo barn och en ny värld kommer att öppnas för dina ögon 😉

http://helandemassage.blogspot.se/2009/03/vi-stjarnbarn-eller-indigos-som-manga.html

http://www.indigobarn.se/

 

http://www.psychologytoday.com/blog/promoting-empathy-your-teen/201005/are-empathetic-teenagers-more-likely-be-intentionally-succes

http://sv.wikipedia.org/wiki/Empati

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *