Hjälp mig

Hej, jag har precis flyttat till min syster och kan höra att det smäller i väggar/dörrar och i hallen. För en vecka sen lät det som om någon bankade på glasdörren, när jag tittade dit så jag att systers pojkvän fortfarande låg och sov så det kan ej ha varit han? Min syster har aldrig hört något och skrattar när jag berättar vad som pågår. I fredags (6/5-11) Så hade jag och en väninna middag hos mig och då hörde vi en rejäl smäll i väggen precis bakom oss, och sen ljud från hallen (2 gånger) Jag vet ej hur man tar reda på OM det är en ande här och/eller om den är god eller "ond". Blev arg igår och bad dom "hålla tyst" och då har jag ej hört så mycket mer. Snälla hjälp mig att ta reda på vad det är. MVH En Mottaglig tjej som bara vill veta.

Hej! Det är "boende" som tycker ni gör intrång hos dem. En äldre kvinna och ev en äldre man. De ser bostaden som deras och ser er som främlingar som stör. Säg till dem att ni bor där nu och att de får gå över till andra sidan där deras vänner och familjer väntar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.