Hjälp mig!

Tjena, i mitt farfars hus, nere i Gamleby så spökar det, jag är inte rädd för att spöket skulle göra mig illa, utan jag är rädd för att det är så "kusligt". Jag har ofta kännt att jag är iaktagen! Det finns en liten gång som leder till toaletten, och varje gång jag ska bort ifrån toan så känner jag mig Jagad!. Och Farmor har berättat att det finns "ond kraft" i ett av rummen på andra våningen ( 2/3 ). Så, min gissning är att husägaren har blivit jagad längs gången – och sedan mördad i rummet längst in!, i alla fall, när min kompis var på besök där nere, så var vi ensamma, och hörde tydliga fotspår fran 3dje våningen, sen smög vi sakta upp och skulle kolla – då när vi kom in, så SMÄLLDES dörren framför oss igen, vi vart skitskraja o sprang ner. Jag kan GARANTERA att vi var ensamma hemma, förutom "spöket/anden". Min Farfar och Farmor har skilt sig, och min Farfar har redan skilt sig en gång till efter det, men har hittat en tjej till nu. Men i alla fall, ALLA 3 av dem, har känt ett "vänligt" klapp på ryggen. Jag kan inte sova i det huset, eller vara ensam där – över huvudtaget, jag har fått sova hos min farbror varje gång jag skall ner till de trakterna. Snälla! Hjälp mig!

Hej Samuel! Det är nog mer så att denna ande som finns i huset är mycket olycklig,inte ond. En deprimerad ande som inte vet hur han ska ta sig till andra sidan och ljuset! Denne ande bär på mycket sorg,besvikelse och olyckliga känslor. Istället för rädsla kan du visa medlidande! Tänka tex: "jag har sett dig och önskar att du fick hjälp att komma tilla dra sidan istället för att gå här och vara olycklig" Ta mod till dig och tänd ett ljus och be tex "Fader Vår" och be Heliga Ljusänglar visa denna ande till ljuset och andra sidan. Bli inte förvånad om fenomenen och allt "störande" plötsligt upphör. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.