Hjälp mig!!!

Hej, Jag har skickat in en gång tidigare att min komis inte vill komma hem till mig något mer. Till slut lyckades jag, men jag kände att det inte skulle gå så bra. Tyvärr hade jag rätt!!! När han skulle gå för att tvätta sig(vi hade ätit glass och han hade blivit kletig). I alla fall så gick han ner och tvätta sig. Men ännu en gång kom han upp helt likblek i ansiktet. Jag frågade om någon hade kommit emot han igen. Men han sa att det inte var det, i nästa sekund svimma han. När han vaknade igen frågade jag vad det var. Då sa han att han hade fått en knuff så att han såg ingenting för några sekunder. Ända sen då har jag inte ens kunnat prata med honom för när han hörde att det var jag lade han bara på. Jag vill så gärna vara med honom men det går inte. Snälla, jag behöve hjälp!!!

Hej Rikard! Jag blir faktiskt inte klok på din frågeställning om din kompis. Jag kan tycka att din kompis är överdrivet skvattig,faktiskt…(tänker då även på förra frågan) Om han nu upplever att det är så jobbigt hos dig varför kan ni då inte träffas hos honom eller vara någonannanstans?Och du själv upplever jag inte tycker att "själva spökandet" är så himla jobbigt?. Den enda jag kan uppfatta i det huset är en äldre man som bott där tidigare och som inte tycker om främmande besökare.Man att skylla knuffarna på honom…det vill jag inte göra. Jag kan tycka att om jag vore spöke så skulle jag tycka att det vore jättekul att skrämmas med din kompis eftersom han verkar så överdrivet rädd.!(Ja jag vet att jag låter hård här,men lite får man allt tåla) Du får förklara för honom att "tuffa till sig lite" och komma med attityden att "skit i mig" för som det är nu är han vettskrämd innan han klivit innanför dörren och det är klart att det uppmärksammas av ev andar…! Mitt råd är att umgås med honom men inte hemma hos dig,så kanske han lugnar ner sig så småningom. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *