Hjälp mig .. Snälla!

Hej. Toppen sida ni har!!! Jag måste fråga, så länge jag kan minnas så har jag kunnat känna av närvaro, vet inte om det er inbillning eller fakta men jag väljer å tro på "känslan" jag får. Har også opplevt att noen har tag i mig, men sista tiden när jag har sovit har det vid flera tillfällen hänt att jag känt "närvarot" i sömnen, har vetat att någon sett på mig medans jag sov, kännt en hand smeka mitt hår eller kind som till tröst eller hällsning, å när jag vaknar kan jag fortfarande känna att någon har rört vid mig håret eller kinden er fortfarande laddad om du förstår hur jag menar.. vill så gärna veta vem det är.. Kan du hjälpa mig å se vem det er?

Hej Maria! Jättekul att du tycker om att besöka spökwebben! Oftast är det just när vi sover eller drömmer och är riktigt avslappnade som vi kan både se,höra och känna av som tydligast när vi har besök från andra sidan eller om vi har andar i hemmet där vi bor. Har du någon gång när du sover försöka "vända dig om" eller "se dig omkring" vem det är du känner närvaro av? Jag kan uppfatta at du ibland får besök från andra sidan av en väldigt vänlig och omtänksam äldre kvinna med ljust silvergrått hår som är uppsatt på något sätt där bak.(med hårnålar) Hon bär vita kläder.Jag får inget namn då hon inte vill komunicera men jag kan ändå uppfatta att hon är en släkting till dig. Jag tor att du redan innerst inne redan vet vem det är som besöker dig. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *