Hjälp min syster.

Hej.. Jag hoppas du kan hjälpa min älskade lillasyster och hennes man. Min systers svärmor gick bort ganska hastigt via sjukdom för några dagar sen. När de satt hos henne på sjukhuset sista timmarna hade hon syrgasmask på sig och hon försökte säga något till dom men de kunde inte uppfatta vad hon sa, läkaren tog bort masken men då var hon så svag att hon inte kunde få fram orden om igen. Detta tog min syster oerhört hårt för hon ville så gärna höra svärmors sista ord men det gick inte. Jag ställer mitt hopp till dig om att du kanske kan hjälpa dom. Lider så med dom… Tack snälla på förhand. / Lillemor

Hej Lillemor! Jag har svårt att se då det är din syster som fick budskapet men jag kan få fram att hon ville att de skulle ta hand om varandra och inte sörja henne då hon var redo. Jag kan tyvärr inte ge bättre svar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.