Högsjö stations spökena DEL 2

en del spöken visar sig för oss då dom har något att säga, det kan vara vad som helts. jag var som många av er är idag "livrädd". jag lärde mig att aldrig visa att jag var rädd. för då får dom mer energi och kan gör mer saker. jag har inte blivit rädd på 7 år för "spökerna" men den här gången slog rekordet! jag var påväg för att möta en vän som bor en bit in i skogen. jag gick över bron och allt gick perfekt. men när jag kommer till en korsning och tar det hållet som är rätt ser jag något. det var en gamal lyckta som rörde sig. jag tänkte vafan vem går med en lyckta? jag ropade och frågade: vem är det ? lycktan och skepnaden stannade och kollade på mig. jag kände mig helt kall. när jag väll såg va det var så skrek jag! det var en liten gammal dam på minst 80 år som gick mitt ute i skogen med en lyckta! helt plötligt försvann hon! en sann historia, och en kväll som jag aldrig mer vill uppleva! har sett henne flera gånger men har aldrig gått själv där något mer! och kommer aldrig göra det..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *