Hon gick inte på marken

denna historien inträffade när jag var ungefär 10 år, & det händer fortförande ofattbara saker i mitt liv! iallafall. Så hade jag varit i stallet & ridit, alltså på en ridskola. Så när jag skulle gå hem därifrån så var det rätt mörkt ute, men iallafall, när jag hade kommit en bit på väg så vände jag mig om & såg en liten gumma gå bakom mig. Hon såg ut som en människa men ändå inte, hon var mer… utsuddad! iallafall så tyckte jag att det känndes som en trygghet att inte vara själv. Men en sak som jag inte kunde förstå var varför hon gick (ungefär) 10 cm upp ifrån luften. Hon hade inte sina fötter på marken utan hon lixom 'svävade'. Sen när jag kom hem iallafall så frågade jag mamma varför hon inte gick på marken. Men mamma sa bara att jag hade inbillat mig, för visst kan ingen 'sväva'. Men jag vet att det är sant, det jag såg! för det inträffar liknande saker än i dag. Och nu är jag 14.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *