Hoppas på svar.

Hej jag är en mamma på 40 år som undra lite saker och hoppas du kan svara på dom. Jag har en son på 20 år som är arbetslös men han söker jätte mycket jobb och är duktig.Nu undra jag om han kommer få något jobb snart eller få han gå in på någon kurs igen? Och nu undra jag en sak till jag har en dotter på 15 år som går sista året i skolan nu och det har varit tufft för henne för hon har sin egen still och vissa har sakt elaka saker till henne och vissa lärare fixa inte hennes still heller och när det är något så gnäller dom alltid. Men hon har kompisar och andra lärare också som är snälla och tycker hon är häftig också som våga ha en egen still.Så nu undra jag varför är visa lärare och andra barn så mot henne? Sen undra jag också, Hon ska söka in på gymnasiet nu snart så kommer hon bli godkänd i alla ämnena så att hon kan komma in på den linjen som hon vill.Hoppas du kan svara på detta. Jag skulle bli väldigt glad för ett svar och slipa vara orlig. Tack så mycket i för hand kram Jenny

Hej Jenny! Att du är orolig är inte konstig då det gäller dina barn! Det har varit jobbigt för er alla men det nya året bjuder på många överraskningar- positiva!. Tiden kan kännas lång och allt kan kännas hopplöst men ge inte upp då ni är på g mot ljusare tider allihopa! Din son får det jobb han är bra på och han kommer långt. Din dotter är en kämpe som jag beundrar och lyfter min hatt för! Att ha en egen stil är nästan lite tabu i vårt land men säg till henne att stå på sig! Privat har jag tre döttrar och en son som har egen stil och det är något som jag uppmuntrar dem att ha. Vad gäller ogillande från lärare och andra är det mycket svartsjuka på din dotter men åxo lite att gå emot samhället är inte okej. Det blir ljusare tider och det går bra för dina barn! Kram och ljus till er!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *