Hörde jag rätt?

Hejsan! Jag heter Jennie och jag har en fråga.. Igår när jag låg i vår säng på ovanvåningen. Jag låg själv där för min man låg på soffan nere och vilade. När jag hade legat en stund o jag var vaken så hörde jag ett par röster el en. Det var så otydligt, lite mörkt betonande. Hörde nått mumlande, lät som nån var utanför men ändå inte. För det var inga där ute, kl var efter halv 11 på kvällen. Vad kan jag ha hört? Och vem isf? För ett tag tänkte jag nu börjar ja bli knäpp, höra röster så jag försökte att bara tänka på nått annat så hörde jag inge mer. Vore bra om du kunde hjälpa mig.. Kram

Hej! Rösterna du hörde var ett eko från en annan tid och detta kan hända då och då och det är inget att oroa sig för. Ibland sitter minnen kvar i väggarna och detta kan komma fram som röster, ljud och syner. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *