Hundralappen i fickan

Jag hade varit hos mina kompisar hela eftermiddagen och nu skulle jag hem. Klockan var ungefär halv åtta och det var kolsvart ute. Jag trodde att jag hade en bussremsa och när jag kom ut på deras gård så letade jag igenom alla fickor efter biljetten. Men icke. Där fanns den inte. Jag tyckte att det skulle bli så pinsamt att gå tillbaka upp och säga att jag behövde låna en remsa så jag började gå i stället. Jag ville inte gå över Gärdet den tiden, så jag bestämde mig för att följa efter bussen. Så jag gjorde alltså det. Det var jättekallt och jag frös. Då kände jag plötsligt en papperslapp i fickan. Och när jag drog upp den var det en hundralapp! Jag gick på bussen men han sa att jag inte behövde betala. Mysko va? Är det ödet eller?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *