Hur är det med min mormor?

Hej. Måste bara säga att det är en trevlig och kul sida nu har 🙂 Mitt problem är att min Mormor dog förra veckan (12 mars) Hon var inne på en enkel rutinoperation som gick fel. Jag saknar henne så otroligt mycket. Hon var som en mamma för mig så jag kan säga att vi hade mycket bra kontakt. Vad jag vill veta är om hon kommit över på andra sidan? Är hon besviken och arg över det som hände eller har hon funnit lyckan igen? Hon var alltid en glad person som tog hand om andra. //Madde

Hej Madde! Tack för att du uppskattar spökwebbens sidor!Det är alltid trevligt att höra. Jag får ingen personlig länk eller kontakt med din mormor då hon ännu anpassar sig till andra sidan. Jag får ändå sagt att hon faktikskt på något sätt var förberedd eller kände på sig att något kunde gå fel, så detta blev nog mer en chock för er, än för henne. Jag får även sagt att hon är en väldigt förnuftig och saklig person som inte grämer sig över saker för länge i onödan och när hon stod bredvd sin säng på sjukhuset var hennes kommentar "attans,det här var ju inte bra" men med både humor och ironi. Hon dröjde sig inte kvar,gjorde ingen stor sak av det hela utan följde direkt med det Ljusväsen som stod och väntade på henne samt anhöriga (en äldre man) och en kvinna (tyvärr får jag inte deras namn). De gick sedan tillsammans till andra sidan. Jag hoppas svaret än om det inte är mycket,hjälper dig att få ro i din sorg. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *