Hur blir det med djuren?

Hej! Jag undrar vad som händer med alla djur som dör? Ibland hör man något medium säga att man ser en hund vid sidan av en person. Får man träffa sina djur också efter döden? När man går över mot ljuset så vore det underbart att få möta sina bästa vänner igen. Och alla stackars slaktade djur och misshandlade djur hur blir det för dom? Är det något som ni tror ni kan svara på? Hoppas på svar. Marie

Hej Marie! Ännu en gång är detta en fråga som jag har egna åsikter om och jag begär inte att någon ska tro som jag!! När djuren dör hamnar de också i himlen och där får de också bestämma om de vill återfödas eller inte, samma villkor som vi människor har. De djur som vi haft här på jorden möter upp oss när det är dax att gå till" andra sidan". Inget djur är ensamt och utstött i himlen. Detta är min tro och den får mig att känna mig trygg!! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *