Hur får jag bort anden?

Hejsan! För ca. 2 månad sedan började jag i min nya lägenhet höra konstiga saker, t.ex som att nån spelade musik i mitt vardagsrum. Det hördes steg utanför min sovrumsdörr. Det kom ibland kalla vindar förbi mej. Det har också ett par gånger låtit som om nån skulle gå och skrammla med dricksglasena. Jag är bekant med anden i glaset ocg frågade andarna om råd. Jag frågade att: Har det dörr någon i denna lägenhet? så svarade anden att: ja Sedan frågade jag att blev han/hon mördad svar:på sätt och vis. Sedan sade anden att det var en man som höll på med satansdyrk som hade tagit självmord där och han hemsöker nu mej för att han vill ha hjälp av mej. Hur skall jag göra?och ibland har det kommit ljud när jag har haft kompisar där, men de har inte hört något, hur kan det vara möjligt? När jag är säker på att jag inte inbillar mig? Evigt tacksam för ett svar Kram

Hej ! Med tanke på allt vi här på spökwebben berättat och förklarat om just användadet av anden i glaset för att sk "få råd av andar",så var det nog inte bästa alternativet att använda sig av detta. Du fick inte kontakt med en vanlig ande utan ett mörkerväsen och "kors i taket" så berättade denne delvis sanningen för dig men… vad denne "glömde" berätta var att det finns en portal i din lägenhet som är framkallad av tidigare boende och som detta väsen kan fritt ta sig "in och ut i" mellan de olika svärerna samt att andra förvirrande jordbunda andra kan använda denna portal.(därav känner du av olika främmande närvaro som kommer och går) Och…vad denne inte heller nämde, var att det var dennes påverkan som drev denna tidigare person till att må så pyskikst dåligt att han inte orkade leva. Den enda lösningen är att antingen be ett erfaret medium komma hem till dig och få bort dessa energier och rena, samt stänga portalen och att du själv inte öppnar den pånytt genom tex anden i glaset!!!. Det andra sättet är att du vänder dig till ljuset och överlämnar allt till Heliga änglar, då du inte bör "utmana" dessa energier själv, för att inte själv börja må psykiskt dåligt. Tänd ett vitt ljus.Be Fader Vår. Och du kan sedan säja följande: "Jag ber den Högste Rätmätige Skaparen av Ljus och vilkorslöskärlek sända så många Heliga Ljusänglar som behövs med Ärkeängeln Michael som anförare, för att omhänderta detta väsen med dess enenrgi här och nu. Jag överlämnar all rening till dessa Heliga Ljusänglar. Jag ber även dessa Heliga Ljusänglar omsluta denna kvardröjande själ i villkorslös kärlek och upplösa alla negativa energier som binder honom kvar här och följ honom till andra sidan. Det är min önskan här och nu. Må så ske. Amen.! Att överlämna hela problemet till Ljusänglar är den bästa lösningen och även be dem stänga portalen för all-tid. Detta är också den ENDA hjälp du kan ge denna ande. Mörkerväsenet ska du däremot inte ens konfrontera eller ifrågasätta utan ENBART överlämna till Heliga Ljusänglar!!! Att det bara är du som märker av saker och hör är för att du bor där och energierna som finns där i din lägenhet är länkade enbart till dig. Hör gärna av dig och berätta hur du gör och vad du bestämmer dig för att göra! Men UNDVIK anden i glaset!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *