Hur får man kontakt med dig?

Hej EeWee! Jag har nu läst så många frågor och svar och själv fått svar på en del, så jag undrar om du har privata "sittningar". Du verkar vara väldigt trevlig så det hade varit intressant att höra vad du har att säga. M v h Emma.

Hej Emma! Tyvärr räcker inte min tid till att göra hembesök,ha privata sittningar eller ha privata telefon rådgivningar osv och därför har jag,när jag tog på mig ansvaret för frågespalten, sattit en gräns att inte engaera mig utanför frågespalten. Det är väldigt många som frågar samma som du eller liknande och privat vill ha hjälp med olika saker och som min siutation ser ut idag-tidsbrist-så måste jag sätta en gräns. Jag är givetvis glad över att så många uppskattar mina svar att de vill ha kontakt eller hembesök men jag har begränsat mig till att enbart finnas tillhands via frågespalten då jag numera inte arbetar med detta mer än på fritiden och den fritiden räcker numera knappt till att svara på alla hundratals frågor som kommer in varje vecka till frågespalten. Kanske kommer jag ändra på detta i framtiden,men inte som det ser ut just nu.Tyvärr. Du får helt enkelt försöka få svar via frågespalten! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *