Hur fungerar detta med abort och återfödelse?

Hej! Jag har en nog en rätt annorlunda fråga som jag inte kom att tänka på förrän jag läste i frågespalten att en själ väljer vilken familj den ska födas i. Jag har (tyvärr) utför 3 aborter i mina "yngre" dagar. "pappan" var i alla fallen mitt ex. Det jag undrar är om det redan fanns en "själ" när jag gjorde dessa aborter, var det tre olika? Sen förstår jag inte riktigt varför de skulle välja just oss då vi hade ett väldigt desstruktivt förhållande. Vet inte om detta går att svara på, men jag får ju hoppas 🙂

Hej Nathalie! Din fråga är väldigt bra även om den tillhör den där känsliga arten som "man helst inte vill prata om öppet".(även om jag fått dessa frågor privat många gånger) Det jag personligen upplevt då även jag i min ungdom gjort ett antal aborter var att jag alltid oftast direkt fick kontakt med den ande som talade om att "jag tänker återfödas i dig" och det ställde till en hel del känslomässigt kaos att få det sådär direkt slängt i ansiktet. Jag gjorde dock så att jag i tre av fallen förklarade för hela mitt hjärta varför jag inte kunde genomföra graviditeten och det slutande alltid i sent gånget missfall.Men då hade jag iallfall fått förklara med egna ord direkt till den anden/själen. Vid två tillfällen var det även samma ande.Och ett av de andra fallen blev sedan ett av mina barn. Själva anden brukar heller inte inträda i den fysiska bebiskroppen i moderns mage förrän strax innan födelsen för att "vara på den säkra sidan". I samband med födelsen träder både själen och livsanden in, som ger denna nya fysiska kropp "liv" och en då blir en egen ny person. Under själva graviditeten brukar denna andesjäl(ursprungsjälen som är den delen som återföds) leva "i båda svärer" dvs både i en process på andra sidan som själen genomgår för att återfödas samt med en del av sitt medvetande i bebisen i magen.(väldigt enkelt förklarat).(Jag har för mig att sylvia browne i någon av sina böcker föklarar denna process på sitt vis) Vi tycker kanske själva att vi lever detruktiva liv och inte har förutsättningar att vara föräldrar, men de på andra sidan ses ju saken ur ett större perspektiv och kanske är det då bäst för just en viss ande att ha en alkoliserad mor och en gangster till farsa(för att vara riktigt dramatisk) för att lära sig just det som den anden som person behöver lära sig. En del av valet beror också på karmatiska lagar som styr. I ditt fall fanns det en påtänkt själ som ansåg att ni var "perfekt" för dennes lärdom och hon tog tillfället iakt flera gånger.Hon kallade sig som ande för "Brita". Denna ande(kvinna) hittade senare en likvärdig familj med samma livsiutation som dig och valde senare den och är återfödd idag. Visst är detta med abort svårt och skuldbelagt och tanken om att man tar liv eller möjligheter till liv. Visst ska vi ha stor respekt för detta, men faktum är att den själ som blir nekad återfödelse i en viss kvinna kan söka det någon annanstans med liknande förutsättningar för att få just återfödas till det liv som den vill ha. Men därmed ska ju allt liv och möjligheter till liv respekteras,igrunden. Och finns det en själ som verkligen vill återfödas i en speciell familj så kommer den att vänta,och pröva tills den lyckas.Även de kan använda metoder så man inte "undslipper sin graviditet".(De kan med andra ord använda metoder för att säkra sin återfödelse). Det finns mycket att diskutera inom detta ämne och jag skulle skriva hur mycket som helst inom detta, men låter andra istället ställa nya frågor om det är något som du/andra undrar inom detta. Jag förstår att mitt svar kan uppröra starkt troende och även andra men glöm inte att jag besvarar frågan från mitt perspektiv som medial(och den insikten om andevärlden som det för med sig) och är väl överens om att repekten för liv inte "ska smutsas ner" även om man som kvinna och människa bör få förfoga över sin egna kropp. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *