hur går det

Hejsan på dig tack för en super fin sida. På torsdag skall jag upp i tinget och slåss för rätten till min lilla dotter. Hur kommer detta att gå? Då det är pappan som hindrar mig umgänge utan annledning så tvingas jag gå denna vägen hur kommer detta att sluta för min del och framför allt för dotterns skull? Bra eller dåligt kommer vi återses och komemr detta ta länge innan det är klart? Hur mår min dotter i allt detta naturligt vis förstår jag hon mår dåligt inte frågan om det men hur mår hon inför detta med tinget vet hon ens om att vi skall ditt ang henne?

Hej! Det är inte lätt när det går så här långt och det jag kan råda dig till är att vara lugn, prata när du blir tillfrågad och försök inte smutskasta mannen hur gärna du än vill då det kan bli du som förlorar på det!!! Ta emot hjälp som du erbjuds oavsett om du tycker om det eller inte så länge du visar god vilja och gör det för dottern är det det som räknas och syns. Hör gärna av dig och berätta hur det gick! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *