Hur gör man då?

Tja jag är en tjej på 13 år! Jag heter Tova-Lisa, men kallas Totte, hur som helst har jag en fråga… hur ni några tips om hur man gör så att det blir läskigt hemma. Jag ska ha en typ Haloween fest, jag vill att det ska vara så läskigt som möjligt. Jag har inte så mycket till gångar. Jag har en källare, men inte så mycket saker att använda, bara lite enkla saker som är lätt att få tag på. Snälla alla mina haloween partyn har blivit ett fiasko. / en coll tjej som vill skrämmas!! >=D

Hej Totte! Jag är tyvärr ingen halloweenparty fixare så jag vet inte riktigt vad jag skulle ge dig för tips.Men en källare låter ju som en bra början.Till en början med oavsett ålder borde ju alla som kommer bidra med att själva vara utklädda för att få uppstämmningen!Klädda som spöken,gastar osv.Lite stearinljus som runnit över,stora skelett som är utklippta av vitt papper att fästa på väggarna,ficklampor som lyser upp i hörn i källaren för att förstärka effekten av "spöklikt".Sätt på en skräckfilm alternativ ha en bandspelar med otäcka ljud.Skicka frågan vidare till de medlemmar som finns i gästboken så kanske du får några bra tips!Lycka till med partyt! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *