Hur gör man för att få bort anden/spöket?

Hej! Min dotter har precis flyttat till en ny lägenhet. Hon får huvudvärk i lähenheten och det ramlar saker ibland. På natten vid 02.00 börjar det med ljud, bankande. Sen kan det hålla på fram till klockan 08.00 på morgonen. Hon känner av det och hennes kille. Känner även att någon legat hos henne i sängen. I helgen har hon haft vår hund hos sig, han reagerar väldigt starkt på det, skäller och morrar. I natt ska jag sova där, bara för att se om jag oxå känner av det. Nu undrar jag hur man ska bete sig. Ska man snällt be honom/henne att inte vara i lägenheten? Eller hur ska man göra? Har fått veta att det tidigare spökat i lägenheten ovanför och skrämt dom hresgästerna mycket, så mycket att dom för någon vecka lämnade sin lägenhet. Men hos dom är det nu lungt. Har anden/spöket nu flyttat in till min dotters lägenhet? Hoppas på hjälp. Min dotter orkar inte vara där. Mvh: Susanne.

Hej Susanne! Börja med att be anden gå till ljuset och andra sidan. Säg till anden att hans familj väntar på honom på andra sidan och där finns ingen som dömer honom. Säg till honom vänligt men bestämt och skulle det inte hjälpa så skriv till min mail så ska jag skicka info..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *