Hur kan man skydda sig mot sånt här i fortsättningen?

Hej Eewee! Har nu gjort allt du skrev att jag skulle göra.Och jag kan påstå att jag var totalt utmattad efteråt…en väldig trötthet och jätteillamående blev jag.Hoppas vid Gud att detta hjälpte nu! Svaret som min 4åring sa var: Men Laiki är ju redan död….. Men jag skulle vilja veta VAD detta väsen är för nåt.Om du kan känna/se om det fortfarande finns kvar och var det kommer ifrån-alltså HUR det hamnat här och framförallt VARFÖR det hamnat här…Vidare skulle jag vilja veta hur man skyddar sig från sånt här i fortsättningen. Många frågor virvlar inom mig,men när du skrev att jag har kraften,styrkan och viljan som behövs för att fungera som redskap menar du då att jag har något av den mediala gåvan? Och till sist undrar jag det du skrev om det kraftfulla stöd och det kärleksfulla beskyddet jag har bakom mig,vem eller vad är det? Tack,snälla Eewee för att du hjälper oss igenom detta! Många tacksamma hälsningar från Mona med familj.

Hej Mona! Jag önskar att jag kunde säja att det finns "bombsäkra metoder" för att skydda sig mot olika sorters negativa väsen,andar och energier. Men vad jag lärt av erfarenhet och studier så är "andlighet" med allt vad det inbegriper större än vi tror. Jag menar det pågår ständigt ett "andligt krig mellan mörker och ljus"(enkelt utryckt).Där människan står i focus utrustad med fria viljan.Vi människor dras än hit än dit av olika krafter och allt handlar i grunden om val och utveckling. Genom vår fria vilja får vi själv bestämma vilken väg vi ska gå. Varför jag drar upp detta är för att få dig att förstå att det är mycket som sker i universum vi inte har en susning om.Det vi däremot kan göra är att vara uppmärksamma,ifrågasättande,misstänksamma och att inte "vagga oss in i ett falskt lugn" att allt är okej(vilket är typiskt för människan). När något upplevs konstig eller obehagligt och man tom börjar må dåligt då ska det ifrågasättas! Och när man väl gör det – ifrågasätter -så kan man uppmärksamma/påpeka för Ljusa väsen tex Heliga Änglar (som du nu gjorde) att man har/upplever problem av det övernaturliga slaget. Ber man om hjälp får man hjälp just när det gäller detta(Heliga Änglar har inte tillåtelse enligt universiella lagar att husomhelst gå över den fria viljan därför behöver vi BE dem om hjälp). Men då är det också viktig att vara TYDLIG till VAD och VEM man ber om hjälp.Därför brukar jag specificera; "Heliga Rätmätiga Änglar som bär den Högstes Namn skrivet i pannan"(även om vi inte känner den högstes namn så vet ju alla universiella väsen det och endast de som är Ljusa i anden och ÄR ren VillkorslösKärlek KAN bära den Högstes namn) Om man inte är tydlig och specificerar sig kan "vilken s.k ängel som helst dyka upp".Bara för att ett väsen visar sig som "ljus" eller "säjer sig vara ljus" behöver de ju inte vara ljus i kärlek. Lucifer "ljusetsängel" är ju ett mörkerväsen.Som ett känt exempel enligt skrifter. Vad jag vill få dig att förstå är:"Kunskap är makt" samt tydlighet,precisera och ifrågasättande.DET är skydd nog.!!! Det finns alltså inget enkelt svar med enkla lösningar. Jag råder dig att tex läsa flera böcker av Sylvia Browne."Livet på andra sidan" – "Mellan två världar" – "Lär av dina tidigare liv" – "Livsredskap"(en fantasikt innehållsrik bok som behandlar just detta).Det finns fler men dessa innehåller oerhört mycket som kan hjälpa en att komma igång i tänkandet och ger även råd och instruktioner.(finns att köpa/beställa i vanlig bokhandel i pocketform för ca 60-70kr st) Det jag uppfattade att du/ni hade var dels en vanlig ung ande som inte kunnat ta sig till andra sidan och blev "hindrad" och "styrd" av vad jag brukar kalla en slags mörkerväsen. En som livnär sig på förvirrade andars energi och även levande människor. Att förklara ingående skulle behövas mer plats.Kortfattat:(tänk nu även på det jag ovan skrev för allt hänger ihop)det finns vad vi kallar Fallna Änglar som vill dra människan bort från ljuset,kärleken,osälviskheten,"gud". Under dem finns olika nivåer och kategorier av väsen och budbärare i olika former.Jag tänker inte använda ordet demoner(även om detta finns att lära under ämnet demonologi) för det är ungefär som att säja "hundar" – det finns tusen olika raser och sorter -så även i detta fall. Just "den"/en forma av "imp" denna ande fått på halsen ligger "lågt i rang" men är ändå obehaglig. (Jag tänker inte gå in på namn,rang,sort) Den integrerar/blir som en "parasit på en ande".Och att ha detta i sin närhet kan slutligen även påverka levande människor så de blir trötta,sjuka,tappar all energi,skapar sjukdommar,mardrömmar,psykiska problem osv och på det sättet växer detta väsen i styrka och blir ännu obehagligare och skapar mer problem. Jag kan inte känna att det är något ni gjort som fått denna att finnas bland er då den följde denna ande.Denna ande kan ha sökt upp din son för att få"uppmärksamhet och hjälp" även om den själv inte förstår vad som är fel. Så när denna "Laika" dök upp, dök denna upp för att använda hans energi. Som jag sa tidigare.VI vet väldigt lite om vilka "spel" som försigår i andevärlden."Allt är inte guld och röda rosor". Jag bad Heliga Rätmätiga Änglar finnas bakom dig,tillsammans med de Rätmätiga Guider och Ljusväsen som tillhör dig, av kärlek skulle finnas som hjälp ifall du bad om deras hjälp då jag känner att du är en väldigt förnuftig,saklig,kraftfull människa som får saker gjorda. I detta fall upplevde jag att du inte skulle göra ngt "halvdant" då din kärlek till dina barn och familj är så oerhört stark. Det var vad jag menade. Du är inte "född" medial dvs med helt öppet sinne, men jag känner att du har precis de rätta egenskaperna och ett oerhört varmt hjärta som skulle kunna hjälpa dig att "öppna upp" så pass mycket att du kan skydda din familj,vänner nära och kära.Du har det i dig.Du är mer praktiskt lagd med orsak – verkan,vill gärna ifrågasätta och förstå innan du "sväljer vad som helst" vilket är jättebra om man vill "öppna upp"sina sinnen till en medial nivå. Det blev mycket så jag låter dig fundera och tänka över det jag skrivit.Kanske ngt tilltalar dig och känns som ett sannolikt svar på det ni upplever. Hör gärna av dig igen så jag vet hur det går! Du kan om ett par dagar fråga dina barn om de sett den där "Laika". Det behöver gå ett par dagar föra att ev "restenergier" och "annat skräp"(om vi ska kalla det så) blir mer ofösiktiga och visar sig.Det skulle jag vilja veta. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.