Hur kommer det gå? (igen)

Jag skickade ett mejl innan och frågade hur det skulle bli mellan mig och min pojkvän. Jag gjorde först slut med honom för han skull, men han kom hem till mig idag klockan 8 på morgonen och ville prata, jag såg att han var upprörd. Han sa att han inte var redo att släppa taget om mig och att han hade saknat mig hela natten och sovit. Tillslut kom vi överrens om att vi bara skulle ta en paus o han skulle få tänka över hur han ville ha det. Jag vill bara att allt ska bli bra mellan oss igen men kommer det bli det? För jag tror på ödet, och ödet förde oss samman. Hur kommer det att gå?

Hej! Jag vet inte vad jag svarade förra gången men det jag får in är att ni inte är färdiga med varandra. Vad som kommer hända mellan er kan jag inte om då det är ett val ni två- främst du- som måste göra. Kan inte säga vilken väg du ska gå men jag vet att du väljer rätt väg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *