Hur kunde jag störa tv,n?

Hej. Jag har alltid trott på övernaturliga saker men alltid kunnat förklara bort alla fenomen utom ett. Detta var 1987 i Arvika hos min faster.Jag skulle fira jul där och jag och min far huserade i Gillestugan. Min far gick och la sig för natten och jag tittade på en film som heter Out on a limb med sherley maclane. Helt plötligt var det som det började rysa över mig, och visSte var det var men jag har alltid varit för rädd förut. Jag tänkte kom igen jag är redo. Rysningarna blev overhört starka som pulserade och det kändes som jag inte kunde andas jag blev livrädd och sa högt SLUTA!!! flera ggr. De pulserande rysningarna avtog. Då ser jag tv,ns bild liksom rullar i takt med rysningarna och klingar av för att helt försvina då stannar tv,n och bilden blir kristallklar. Jag var livrädd och väckte min far som sa att jag inte skulle se sånna filmer. Jag var 17 år när detta hände. Jag vet inte vad som hände men jag störde ialla fall tv,n det är helt klart. Har inte släppt detta undrar va det var som hände. Ha det gott Hälsningar Åke 37 år gbg ps en dam har sagt att jag är ett rent medium och skall hålla mig borta från sånt här när jag inte vet vad jag sysslar med.ds

Hej Åke! Det är inte så konstigt om en sådan upplevelse sätter sina spår och man kan gå och fundera i många år. Nu är du person som är väldigt lätt att länka till så jag kan syna den siutationen du beskriver hände för många år sedan,då spåren finns kvar i din aura. Jag vet sannerligen inte vad du tittade på tv den kvällen…om det var en skräckfilm?..eller liknande men hur som helst så drog du uppmärksamheten till dig från ett entitet från kategorin fallna änglar av arten mörkerväsen som verkar ha en förkärlek till både skräckfilmer,tonåringar och ungdommar i pubertetsålder som har dragning till det övernaturliga och kanske inte alltid gör smarta val… Jag får även namnet på denne,men det tänker jag inte skriva.(Eftersom du inte verkar ha problem med denne här och nu och jag vill inte att du ska fånga dess uppmärksamhet igen…). Det var inte du som påverkade tvn utan det var dennes energi som denne försökte föra över på dig, då du faktiskt… i tanke och med ord utmanade denne…får jag sagt. Den ville då visa sin styrka med sin energi och därav fenomenet. En annan sak jag inte förstår som detta medium ska ha sagt.Vad innebär "hålla sig borta från detta"? Hoppas du fick svar på det du funderat på i många år. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *