Hur mår han nu?

Hej! Min mammas man, dvs min styvpappa dog i somras av cancer som gick väldigt snabbt. Jag tror att han kom till tro under den sista tiden, men jag är inte säker på det så jag undrar hur han har det? Ser han mig och mamma? Jag vill inte att han ska ha blivit skadad på något sätt. När han begravdes, när han skulle sänkas ner i marken så tappade männen som bar honom kistan och det kändes så ovärdigt och respektlöst. Visste han om det och tog han illa upp?

Hej Viktoria! Du behöver inte oroa dig.Jag kan inte nå honom eller länka till honom. Vilket jag känner är positivt för det betyder att han gått vidare till andra sidan. Och när man inte kan nå en anhörig på andra sidan befinner de sig oftast på sk rening och vila och är omhändertagna av ljusväsen som tar hand om dem. Andar som ine gått vidare till andra sidan brukar man kunna uppleva som oroliga energier men i detta fall så är allt stilla och lungt. När de befinner sig på rening och vila så är det för att "reparera" skador som kan ha blivit pga sjukdom och gå igenom livet de har levat. Under denna process så är det respektlöst av mig att "störa"och därför gör jag inte det. Jag känner dock att du inte behöver oroa dig. Anhöriga som är på andra sidan är oftast medvetna om vad som sker med de som blivit lämnade och kan följa dem på avstånd ett tag och även visa sin närvaro under speciella tillfällen.Men bäst är att lämna våra anhöriga på andra sidan ifred då de har andra mål och uppgifter att fortsätta med. Jag kan inte lämna tydligare svar än såhär. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.