Hur mår min katt?

Hej!! Jag har en svart katt och jag undrar igentligen hur hon mår, verkar vara skygg hjälp mig önskar svar gisela

Hej Gisela! När jag frågar min vän som är vätte så får jag ett besynnerligt svar som jag faktiskt inte kan tolka eller tyda så tydligt som jag vill. "Den vill ha barn att ta hand om" När jag frågar om vilka slags barn som menas så får jag en bild av hur en kattmamma ömt vårdar sina små kattungar…?… Av detta kan jag då tyda det som att din katt kan vara lite olycklig för att den har en inre längtan efter att ta hand om egna små kattungar då den skulle känna sig "mer värdefull och fylla en uppgift". Nu kan jag inte se om den är steriliserad eller liknande och jag får inga svar om det heller men ifall det inte går att låta den få katttungar så kanske den skulle behöva bli sk faddermamma åt någon mindre katt? Fundera på saken ifall det känns som om detta kan vara "problemet". Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *