Hur övar jag upp min mediala förmåga?

Först och främst vill jag tacka dig, Marijona, för ett snabbt och bra svar! Jo, jag har nog undermedvetet förstått att jag har en medial förmåga, men eftersom jag är tveksam till om jag verkligen vill ha en inblick i andra dimensioner så har jag både velat och inte velat tro på mig själv. Det jag tycker är så svårt är t.ex att veta om det är min otroliga fantasi som målar upp bilder i mitt huvud då och då, eller om det är saker som jag "ser". Speciellt när jag mediterar kommer det in bilder och tankar som jag har svårt att avgöra om jag har "hittat på" eller om de kommer till mig utifrån. Hur avgör jag? Många gånger så VET jag att det blir si eller så och försöker jag tänka emot så går det inte. De gångerna blir det ofelbart som jag har vetat. Så, nu undrar jag; hur tränar jag upp min förmåga? Jag vill veta hur jag ska gå tillväga även om jag inte är 100% säker på om jag vill ännu. MVH Annie

Hej! Det som slår mig är att du inte är redo och jag skulle gärna vilja hjälpa dig när du är redo! Den dag du kan känna i ditt hjärta och i din själ att du är "mogen" hoppas jag du får den hjälp du behöver för att komma igång. Vad gäller tankar osv i meditation händer detta alla mer eller mindre. Jag låter mitt inre avgöra vilka tankar som inte hör hemma i mitt huvud just då, jag ser dem som såpbubblor som stiger uppåt och försvinner. De "riktiga" tankarna finns kvar. Hoppas jag fick fram budskapet jag fick till dig! Marijona

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *