Hur rensar jag på

Halloj!! Nu har jag tänkt igenom saken och nu behöver jag din hjälp, att rensa och sätta gränser i min lgh. Dom får helt enkelt hitta en annan "rastplats". Så hur gör man? Jag är tacksam för all hjälp jag kan få. Kram Kristina

Hej Kristina! Ett bra beslut. Börja med att äta ordenligt och förbereda dig mentalt.Ta en promenad i friska luften och inhämta energi. Ta en bibel om det känns ok(mest som en symbolisk handling eftersom den är förenad med tro) och "ladda energi".Lägg den sedan på golvet i det rum du tänker "be om hjälp". Sedan kan du gå runt med salvia ialla rum för att driva fram alla oroliga andar(alla andar oavsett sort dras till salvia även om negativa inte tycker om den,men ändå dras till den)Det är vad du själv kan göra. Sedan ÖVERLÄMNAR du allt till Rätmätiga Heliga Änglar som bär den Högste skaparenergins namn skrivet i sin panna.Du kan tex säja såhär: "Jag ber den Högste Rätmätige Skaparguden vända sitt ansikte mot mig och mitt hus/hem och sända Rätmätiga Heliga Änglar som bär den Högstes namn skrivet i sin panna med Villkorlös Kärlek. Jag överlämnar mitt hem med alla dess olika energier till Dina Heliga Änglar att föra ut ur mitt hem dessa andar och visa dem vägen till andra sidan samt omsluta dem i Ljus och Villkorslös Kärlek. Jag överlämnar även till er att omhänderta alla andra energier jag inte har kännedom om och föra dem dit de Rätmätigt hör hemma samt omsluta dem i Ljus och Villkorslös Kärlek inför den Högstes Ansikte. Detta är min önskan från djupet av min kropp själ och ande. Jag ber om fullständig rening av mitt hem i varje atom till alla element i alla former. Rena mig och min familj,mitt hus och mitt hem och besegla mitt hem genom att låta Dina Heliga Änglar vaka över mitt hem så länge det behövs för att aldrig släppa in dessa energier igen. Jag ber er stänga alla öppningar och göra mitt hem till en helgad och välsnignad plats,en oas för min familj. Jag tillåter endast de rätmätiga väsen som tillhör mig och min familj med respekt ,ha tillträde i mitt hus. Må så ske. Det är min önskan enligt den universiella lagen om min fria vilja. Amen." (Du kan skriva ner detta och med egna ord känna vad som passar dig bäst MEN det är viktigt att be till RÄTMÄTIGA HELIGA ÄNGLAR SOM TILLHÖR DEN RÄTMÄTIGE SKAPARENERGIN/GUDEN då det annars kan dyka upp väsen som utgör sig för att vara något de inte är och att NAMNGE/TYDLIGGÖRA så mycket du kan, dvs exakt vad du vill ha hjälp med.) Om du verkligen från hjärtat sagt orden,verkligen vill dessa ord och med detta gör en handling för att visa var du står och vilka energier du vill ha omkring dig,kommer du bli hörd!!!. Du ska INTE behöva känna osäkerhet, "hände något", utan i ditt hjärta och av energierna som träder in i rummet SKA det kännas i hela kroppen att din bön blivit hörd av Ljusa Heliga Väsen och du fylls av en obeskrivlig känsla av lättnad. Sedan kan du gå runt med salvia igen för att dra för "rening".Öppna fönster och vädra ut! Änglars arbete kan ta en liten tid från ett par timmar till dagar beroende på omfattning.Du kommer känna och märka skillnaden.Men antagligen inte se dem. Jag har bett om hjälp för att du med styrka och mod ska kunna genomföra din handling. Det är Ängeln Uriel som är anförare/ledare.Men det kommer även andra som finns till förfogande beroende på ditt behov. Detta kommer du klara att genomföra! Återkom gärna och berätta hur det går.Det är alltid viktigt för mig att veta,ifall ytterligare hjälp behövs. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *